Stress & press.

hellu. 
Herregud vart ska jag börja? 
Jag har inte haft tid att skriva här helt enkelt som ni kanske märkt. I torsdags blev jag moster igen åt en liten kille. Han är så perfekt. Tvillingsyrran (Hildisen) ringde mej på morgonen efter kl 4 & sa att dom var inne & det var dags. Så med uppdateringar av Mattias så blev jag lite lugnare inombords. Så blev först jobb med magont, sen åka hem & sköta kissarna, åka till Norrköping & rasta vovvarna, hem & tvätta & packa så mycket som möjligt. Ja jag var riktigt stressad. Vid 18 tiden fick jag ett mess att han hade kommit till världen 17.05. Så lättad & ja jag grät när jag fick bilden, han är så fin på alla sätt. & Allt hade gått bra. Tog ett tag att smälta. Men han har världens finaste föräldrar. 
 
fredag. Slutade skapligt eftersom vi hade jobbat in & det var studiedag. Packade in saker på morgonen o min lilla blå & på torsdags kvällen packade vi Elins bil med. 
Direkt efter jobbet åkta vi till min nya lägenhet. sen körde vi ett par gånger med propp fulla bilar & ja vi fick med oss en hel del. 
Tog en paus för att äta & invänta släpet Som Tomas hade fixat. 
Hade Anton med som bärhjälp. 
Men jag kan säga det att soffan var så tung att mina ben & armar knappt höll. Elin stackarn fick all tyngd & hennes knä var blå/lila dagen efter. 
Kämpigt var det & jag kände i varenda muskel att jag levde. Det lovar jag. 
Somna i en fuktig soffa utan tv. Sov med musik från luren men somnade som en stock. 
 
flytten hade aldrig gått utan Elin & Tomas, guldvärda !! Tack! 
 
Lördagen. Flyttstäda jag lägenheten, tog ett x-antal timmar för mej. Blev två rundor så var lägenheten helt tom så det eka där inne. Städningen blev klar & jag kände en sån lättnad inombords. Jag var så noga jag kunde vara. Var enbart ytligt smuts så inget jag behövde gno för att få bort. 
 
Sen hem packa upp så mycket som möjligt, försökte röja så mycket som möjligt på morgonen innan jag åkte. Somnade skapligt en lördag som denna. Dock med radion på. 
 
Söndagen. Blev att åka & lämna nyckeln, önskade honom lycka till & återigen en lättnad att ett måste var över. 
Åkte till Elin & vi körde vidare emot sörping & handla, handla hem till kissarna & mej själv såklart. Vecko-handling. 
Fick inte igång tv:n på hela helgen. Så direkt när jag kom hem så var det bara att fortsätta packa upp. Röja. Fick besök av Lena som hade en stor blomma med sej & toto-tavlan. han betyder så mycket för mej än. Min älskade hund. Därefter kom Lolle som försökte hjälpa mej med tv:n men vi blev inte alls kloka. Sen hjälpte hon mej med tvätten & visa vart man kasta sopor. Därefter tog vi en promenad. Skönt, välbehövligt i all stress som var. 
Plus hon hade med sej en skål med gottigheter, hur söt? 
Världens bästa Lolle. 
 
Somnade med en barn film på & imorse så försov jag mej, eller jag vaknade sent. Jobbat, fick hjälp av fastighetsskötarna här med tv-kanalerna & dom måste tro att jag är helt trög. & ja det Är jag nog när det kommer till tekniken. 
Fick hjälp med lampan med så nu ser jag här hemma, haha. Sen hjälpte Elin mej med en annna lampa. Toppen. 
Nu har jag bara plockat lite men ligger med katterna framför tv:n o bara är. Rätt skönt faktiskt. Ha en fin dag nu & var rädda om er! 
 

mittlivitextjossan.blogg.se

Mitt liv i text.

RSS 2.0