Ibland kommer bara tårarna.

Känsliga dagar, varför vet jag inte. Har helt enkelt varit fullt upp. Mycket i huvudet och jag blir bara så trött på mej själv. 

hela förra veckan hölls vi i huset och även i helgen, lag golv i sovrummena (vårat & kådas) 💕 tur lammis har tålamod med mej för tårarna bara kom, känslig som jag är. Jag vet inte varför men jag kände det redan på morgonen att dagen skulle sluta i tårar. 

i söndags så började vi med andra sovrummet (kådas) och lag golv, därefter hem till svärisar & fick födelsedags fika ☺️ Super god tårta 🍰 & väldigt mysigt. Det är det alltid när man kommer dit.
 
fortsatte direkt med golvet när vi åkte därifrån, fick besök av svärisar & kåda i huset, första gången kåda var där 😍  mys. Hoppas han kommer trivas 🐕💕

jag är så tacksam för Simon o hans familj, för att dom verkligen finns där på riktigt. Jag har verkligen haft tur 🍀 
 
men mitt humör har inte varit det bästa känner jag dom här senaste dagarna,  men jag kan lätt bli lite låg och fastna där o jag hatar när det blir så. Tårar kommer då o då, men jag vet att det blir bättre när allt är över i den här lägenheten. För nu känns allt bara som ett kaos. 🤦🏼‍♀️ 

tisdag imorrn & då blir det att sova med kåda igen 😍 saknar han så mycket verkligen ❤️ Bäbisen 🐕 
 
hoppas ni har det bra o var rädda om er 🙏🏻 

 

mittlivitextjossan.blogg.se

Mitt liv i text.

RSS 2.0